Održan je treći ciklus informatičkih radionica u prostorijama Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama u Zagrebu, od 28.-29. studenog i 2. prosinca 2019. godine. Edukacije je proveo educirani stručnjak informatičar Jasmin Džinić, a program se sastojao od edukacije korištenja cd-a i usb sticka, gledanje videa, detaljna edukacija o korištenju alata u programu MS Paint,  vježbe pisanja u programu MS Word i korištenje alata u programu Word, pokretanje videa, dodatna edukacija o pretraživanju pomoću tražilica na internetu.

Radionice su provedene u sklopu projekta “Informatičke radionice za osobe s intelektualnim teškoćama” u okviru financiranja programa i projekata udruga iz područja socijalnog i humanitarnog značenja za unapređenje kvalitete života osoba s invaliditetom Grada Zagreba.

Sudjelovali su predstavnici Udruge za podršku osobama s intelektualnim oštećenjima Grada Zagreba i Centra za rehabilitaciju Zagreb. Zajedno smo se zabavljali, učili, rješavali vježbe, slušali glazbu, rješavali kvizove.

Naučene vještine će nekim sudionicima pomoći kod traženja zaposlenja i/ili obavljanja raznih pomoćnih poslova.

Čestitamo svim našim sudionicima na odličnim rezultatima!