Od 18. – 19. 20.9.2019. i dana 27.9.2019. godine održane su informatičke radionice u Zagrebu u prostorijama Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama, u trajanju od 8:30 do 10:30. Edukacije je proveo educirani stručnjak Marijan Jurešić, informatičar, a program se sastojao od edukacije korištenja osnovnih alata koji služe za zabavu u slobodno vrijeme (crtanje u programu MS Paint, slušanje glazbe) i svladavanje vještina koje se mogu koristiti i u poslovnom okruženju (pretraživanje internetskih stranica, pisanje u programu MS Word).

Radionice su provedene u sklopu projekta “Informatičke radionice za osobe s intelektualnim teškoćama” u okviru financiranja programa i projekata udruga iz područja socijalnog i humanitarnog značenja za unapređenje kvalitete života osoba s invaliditetom Grada Zagreba.

Radionice je posjetila predsjednica Saveza Mirjana Jakovčev i poželjela uspješan rad svim sudionicima.

Sudjelovali su predstavnici Udruge za podršku osobama s intelektualnim oštećenjima Grada Zagreba i Centra za rehabilitaciju Zagreb – podružnica Ilica. Zajedno smo slušali, radili i malo se zabavili. Ovim putem pozdravljamo sve sudionike koju su bili i više nego odlični i odazvali se našem pozivu.

dscn5520  dscn5534

dscn5526  dscn5521